Stă în puterea ta să faci diferența! Cea mai importantă campanie Hospice Casa Speranței

“Dragă Moș Crăciun, te rog să mai vii și anul acesta. Chiar dacă eu nu o să mai fiu acasă, copiii mei rămân”. O spune Ioana, mamă a doi copii. Dorințele simple sunt cel mai greu de împlinit. Ioana nu poate fi întoarsă din drum, viitorul i-a fost furat, însă îi poate fi alinată suferința. A ei și a celor doi copii. 

Screen Shot 2014-12-05 at 8.00.51 PM

Hospice Casa Speranței te invită și pe tine să protejezi bolnavii incurabili și familiile lor. O poți face prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit al companiei pe care o reprezinți. Cu implicarea ta, Ioana și alți părinți ca ea, care știu că-și lasă în urmă oamenii dragi îndurerați, fără să poată să facă nimic, nu vor lupta singuri. Vor avea un sprijin valoros în Hospice Casa Speranței, alături de care vor înfrunta teama și neputința pe care o boală incurabilă le-a adus în viața lor.  Implică-te și dă curaj micuților a căror copilărie a fost răpită când părintele lor a început o luptă grea cu o boală incurabilă.

Vezi și: ZECI DE COMPANII, UNITE PENTRU HOSPICE CASA SPERANȚEI DIN BUCUREȘTI

Nu doar părinții își lasă copiii în urmă. Ce poate fi mai dureros pentru un părinte să vadă nepuntincios cum copilul său este pe zi ce trece mai slăbit până-n momentul în care-l părăsește? În anul 2013, cu sprijinul primit Hospice Casa Speranței a oferit 2.550 de vizite la domiciliu, 2.440 de zile de internare și 3.100 de vizite în centrul de zi. În acest an, au putut oferi gratuit 3.150 de vizite la domiciliu, 3.200 de zile de internare și 3.320 de vizite în centrul de zi.  Cu toate acestea, Hospice Casa Speranței a atins doar 15% din obiectivul propus.

“Sunt mii de persoane dragi în România afectate de o boală incurabilă și, ca mama, cel mai mult mă doare să văd suferința copiilor mici, de-o vârstă cu fiica mea. Consider că stă în puterea noastră să aducem lumină în viețile celor care se luptă cu o boală incurabilă. Împreună putem să susținem munca, atât de importantă, a medicilor și asistentilor medicali de la HOSPICE.”- Corina Dănilă, prezentator TVR 2

Share this post

No comments

Add yours