Contribuie la cel mai mare colind! Vocea ta înseamnă ghetuțe călduroase

Donează cântând “Moș Crăciun cu plete dalbe”. ING te învață să fii responsabil față de copiii în dificultate și te ajută să-i ajuți.

poster-cauza

Cel mai mare colind din iarna lui 2014 înseamnă ghetuțe pentru copiii săraci. Colindul este mare prin noi, cei care cântăm “Moș Crăciun cu plete dalbe”. Vocea ta face diferența un pentru copil cu picioarele înghețate, ai căror părinți sunt prea săraci să-i cumpere ghete călduroase de iarnă.

Tot ce trebuie să faci este să te filmezi cântând “Moș Crăciun cu plete dalbe” și să încarci filmulețul în secțiunea cum să particip a site-ului celmaimarecolind.ro, până în 10 decembrie. 

Cu fiecare video înscris va fi mai cald cu o pereche de ghetuțe de iarnă pentru copiii în dificultate. Ghetuțele vor ajunge la copiii din mediile defavorizate socio-economic, prin intermediul fundației ‘Copii în Dificultate’. Contribuie și tu la cel mai mare colind!


Campania ING are scopul de a ajuta copii de sub protecția Fundatiei Copii în Dificultate cu cât mai multe perechi de ghetuțe care să ajungă direct la cei care au cea mare nevoie de ele. Fundația Copii în Dificultate are peste 4.000 de beneficiari, copii cu boli cronice sau maladii incurabile, dar și copii din medii defavorizate.

Share this post

No comments

Add yours