Surprinde România de nota 10, iar fotografia ta va fi expusă în centrul Bucureștiului

Fiecare colț de natură este unic și, mai ales magic, fiecare clădire impozantă are în spate o poveste impresionantă,  însă de cele mai multe ori, noi, oamenii, în haosul zilnic le pierdem din vedere, astfel că de cele mai multe ori suntem fascinanți să descoperim locuri noi, dar mai ales, să ne dăm seama că am trecut pe acolo, că am fost acolo, dar n-am observat nimic.

medium-device_hp_header

Ei bine, o acțiune inedită provoacă oamenii să surprindă o Românie de nota 10, iar în urma concursului fotografia va fi expusă chiar în inima Bucureștiului.

Așadar, dacă ești pasionată de fotografie, nu pierde nicio clipă. Surprinde chiar acum locurile și oamenii de poveste din viața ta și înscrie imaginea în Galeria de Nota 10 până pe 30  ianuarie.

Ba mai mult, acum ai șansa să câștigi și niște fotolii de tip poof, de la ”Remesh Solidar”, perfecte pentru a te relaxa, căci Marta Tănase, coordonatoarea ”Remesh Solidar”, finanțat de OMV Petrom, îți recomandă să înscrii fotografia pe România de 10 și să o postezi pe pagina de Facebook Țara lui Andrei.

Cele mai bune fotografii vor fi expuse în centrul Bucureștiului, iar tu vei putea fi unul dintre oamenii care vor convinge o lume întreagă că trăim într-o țară de nota 10.

Așadar, nu mai pierde timpul. Înscrie-ți fotografia chiar acum, aici!

Share this post

No comments

Add yours