”O inimă sănătoasă iubește mai mult”, o campanie semnată Catena care a rămas în istorie

În urmă cu doar câțiva ani, lanțul de farmacii Catena scria istorie lansând campania ”O inimă sănătoasă iubește mai mult”, ce avea ca scop informarea, educarea şi prevenţia bolilor cardiovasculare.

709271_867677

La vremea respectivă, acest demers a reunit peste 800 de farmaciști și asistenți, angajați ai farmaciilor Catena, care cu ajutorul comunității medicale, au venit în ajutorul oamenilor pentru a-și schimba stilul de viață.

Atunci, în urma acestui program, oamenilor care au trecut pragul farmaciilor le-a fost măsurată tensiunea arterială și au primit sfaturi profesioniste, dar și suplimente nutriţionale cu scop preventiv.

De asemenea, în cadrul campaniei „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” au fost distribuite nu mai puțin de 300.000 de broşuri în farmacii, în centre de sănătate, cabinetele medicilor de familie, toate având ca scop principal conştientizarea riscurilor cauzate de bolile cardiovasculare.

Printre altele, au fost susținute worshopuri, dezbateri şi reuniuni la care au participat reprezentanţi ai comunităţii medicale şi ai pacienţilor, reprezentanţi ai Guvernului, Parlamentului şi mass-media şi printr-o campanie susţinută de comunicare despre incidenţa bolilor cardiovasculare, cercetările în domeniu şi deciziile la nivel european.

De atunci, Catena a devenit farmacia inimii, farmacia care te ajută în permanență cu sfaturi şi recomandări profesioniste pentru o gamă largă de produse farmaceutice, cosmetice, dermatocosmetice, remedii naturale şi nutriție, căci are peste 800 de angajați.

De asemenea, Catena are ca misiune principală oferirea de sfaturi în permanenţă prin sfaturi şi recomandări profesioniste, pentru o gamă largă de produse: farmaceutice şi parafarmaceutice, cosmetice şi dermatocosmetice, remedii homeopate şi terapii naturiste. Clienţii farmaciilor Catena pot beneficia de servicii precum: consiliere de frumuseţe, măsurarea tensiunii arteriale, măsurarea greutăţii, precum şi reduceri, oferte speciale şi premii surpriză pentru toţi deţinătorii de Card Catena.

Sursa: agerpres.ro

Share this post

No comments

Add yours