Renault România, Moș Crăciun pentru 11.000 de copii

Renaul România a făcut nu mai puțin de 11.000 de copii fericiți în pragul sărbătorilor de iarnă. ‘Moș Crăciun’ a venit cu echipamente IT recondiționate pentru copiii din județele Argeș și Dâmbovița. 

foto-renault

Echipamentele recondițioanate au fost donate de către Renault România unor instituţii de învăţământ şi organizaţii nonprofit. 320 de computere şi laptopuri au fost recondiţionate de asociaţia umanitară “Ateliere Fără Frontiere”. O parte din ele au fost predate către 20 de unități de învățământ și opt organizații non-profit din județul Argeș.

“Cu două luni în urmă am dat startul înscrierilor pentru proiectul de solidaritate digitală. Ne-am dorit să oferim şanse egale tuturor participanţilor, instituţii de învăţământ şi organizaţii nonprofit din judeţele Argeş şi Dâmboviţa, acolo unde Renault îşi desfăşoară principalele sale activităţi, Uzinele Dacia şi Centrul Tehnic Titu”, a declarat Anca Oreviceanu, director executiv Comunicare la Renault România, potrivit unui comunicat de presă.

În competiţie au fost înscrise 111 proiecte eligibile, din care 75 din Argeş şi 36 din Dâmboviţa. Doar 70 au fost câștigătoare.

Share this post

No comments

Add yours