Shopping social: WWF Romania a lansat magazinul online pwwfosenii.ro

Sărbătorile de Iarnă sunt așteptate cu drag de toți oameni, prichindei sau adulți, motiv pentru care în această perioadă numeroase asociații își îndreaptă atenția către persoanele defavorizate social, care au nevoie de o mică bucurie.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Printre acestea se numără și WWF România (World Wide Fund for Nature), care a lansat primul magazin online de jucării de pluș ale cărui vânzări contribuie integral la proiectele organizației de mediu: pwwfosenii.ro.

Astfel, în urma acetei acțiuni, toți banii obținuti din produsele cumpărate vor fi donați pentru WWF, care derulează programe de conservare a habitatelor speciilor pe care jucăriile le reprezintă: urși bruni, râși, tigri.

Fără doar și poate, Magazinul de Pwwfoșenii este o alternativă inedită, filantropică, la ofertele comerciale din în perioada Sărbătorilor și o soluție rapidă pentru a contracara goana după cadouri specifică sezonului. În Magazinul de Pwwfosenii și-au făcut loc 800 de produse personalizate, jucării de pluș WWF de calitate.

Înfiinţată în anul 1961, WWF este cea mai importantă organizaţie internaţională care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai multe detalii la: www.wwf.ro.

 Sursa: romania.panda.org

Share this post

No comments

Add yours