Un vis împlinit! 35 de sportivi au participat la Festivalul Olimpic, grație sprijinului Groupama Asigurări

De cele mai multe ori, noi, românii, ne mândrim enorm cu performanțele obținute fie de sportivii faimoși, care au scris istorie, fie de elevii care participă la olimpiadele internaționale. Totuși, uităm că performanța înseamnă bani. Groupama Asigurări, însă, nu a uitat.

echipa_olimpica_a_romaniei_fote_2015

Astfel, compania a susținut, pentru al treilea an consecutiv, sportivii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român în competiţiile internaţionale la care participă. Mai exact, Groupama a asigurat delegaţia României care a participat la Festivalul Olimpic al Tineretului European, ce s-a desfăşurat în perioada 25-30 ianuarie 2015 la Vorarlberg, Austria şi Liechtenstein.

”Ca sportiv de performanţă, atunci când păşeşti în competiţie, este important să ştii că nu eşti expus la riscuri. Pentru sportivi are o însemnătate deosebită faptul că există cineva care poate prelua orice risc, astfel încât ei să se concentreze doar la concurs”, a declarat Alin Petrache, Preşedintele COSR.

Atât cei 35 de sportivi și antrenori, cât și cei nouă oficiali ai COSR au beneficiat de asigurare de viaţă şi asigurare medicală de călătorie în străinătate pentru o suma asigurată totală de 5,368 milioane euro. Asigurarea de călătorie a inclus cheltuieli medicale de urgenţă, repatrierea medicală în vederea continuării tratamentului în România sau tratament dentar şi alte servicii de urgenţă.

Sursa: nonguvernamental.org

Share this post

No comments

Add yours