Împreună pentru natură! Auchan și Asociația Environ, campanie inedită privind reciclarea deșeurilor

Asociația Environ și Auchan România și-au unit forțele pentru a construi, pe cât posibil, un mediu înconjurător mai frumos și mai plăcut. Astfel, în perioada 15 noiembrie 2014 – 15 ianuarie 2015, aceștia derulează campania naţională de educare şi informare cu privire la colectarea selectivă şi reciclarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

mediu

“Reciclează deşeurile de echipamente electrice şi electronice! Chiar contează!” este o campanie ce are are ca obiective creşterea gradului de conştientizare a populaţiei referitor la eliminarea necontrolată a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) şi impactul negativ asupra mediului, precum şi încurajarea adoptării unui comportament responsabil faţă de mediu.

De asemenea, în cadrul acestei campanii se are în vedere două elemente, la fel de importante. Pe pe de o parte, este vorba de efectele negative pe care le provoacă gestionarea necorespunzătoare a DEEE şi, pe de altă parte, avantajele pe care le poate genera managementul responsabil al acestora. În oricare din cele două situaţii, reciclarea face diferenţa, de aceea mesajul este un îndemn clar spre acţiune.

Campania ,,Reciclează deşeurile de echipamente electrice şi electronice! Chiar contează!” demarată din luna noiembrie se desfăşoară în 31 de magazine Auchan.

Sursa: nonguvernamental.org

Share this post

No comments

Add yours