”Jucăria ta va fi zâmbetul lor”, o campanie de succes! Domo donează 15.000 de euro

Lansată cu ocazia Zilei Copilului, de către retailer-ul electroIT Domo, campania ”Jucăria ta va fi zâmbetul lor” s-a bucurat de un succes răsunător, căci a reușit să adune nu mai puțin de 13 000 de jucării, care au mers către casele de copii din toată țara.

macheta-e1431689097539-624x487

Astfel, în urma acestui proiect ce s-a desfășurat în perioada 15-31 mai în magazinele DOMO din ţară şi în sediile DOMO din Bucureşti şi Târgu-Secuiesc, unde au fost amplasate zone de colectare, au fost adunate peste 13.000 de jucării şi alte bunuri în valoare de 15.000 euro, care au fost donate către 80 de centre de copii din întreagă ţară.

“În acest proiect s-au implicat atât angajaţii şi clienţii DOMO, cât şi părinţi şi reprezentanţi ai şcolilor şi grădiniţelor din ţară. Ne-am propus, să ne unim forţele pentru a aduce câte o bucurie în viaţă acestor copii şi am reuşit.” declara responsabilul de marketing Domo.

De asemenea, în paralel cu această acțiune, DOMO a derulat şi o campanie de vouchere dedicată, în special, clienţilor care nu au avut timp să vină personal cu jucării în zonele de colectare, dar care au dorit să contribuie la bucuria celor mici.

Astfel, pentru orice achiziţie efectuată în perioada 15-25 mai, clienţii au primit un voucher cu 5% reducere, ce a putut fi utilizat necondiţionat la orice achiziţie ulterioară. Cei care nu au folosit reducerea oferită de voucher au contribuit la campanie prin direcţionarea automată a contravalorii acestora. În total, s-au strâns peste 15.000 de euro, suma care a fost donată sub formă de jucării şi aparate electroIT către organizaţiile non-guvernamentale: SOSISESA, Asociaţia Învingem Autismul, Mia’s Children, MagiCAMP şi Asociaţia Sprijin pentru Autism.

Domo este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în Electro-IT din România, deţinând o reţea naţională formată din 88 de magazine cu mai mult de 1.000 de angajaţi, precum şi platforma online www.domo.ro, care oferă o gama de peste 15.000 de produse din 17 categorii diferite.

Sursa: www.galasocietatiicivile.r

Share this post

No comments

Add yours