Serata de Crăciun, o campanie dedicată Complexului de Servicii Sociale “Sfântul Nicolae”

Luna decembrie este, fără doar și poate, luna cadourilor, dar și luna în care oamenii devin mai buni. Dovadă sunt zecile de campanii umanitare pe care le desfășoară pentru a aduce zâmbete pe chipurile familiilor nevoiașe.

mos-craciun-shutterstock

”Serata de Crăciun” este un asfel de program, ce se află la cea de-a X-a ediție. Desfășurat de Asociația Studenților la Istorie „Dacia”, acest proiect este dedicat copiiilor a căror realitate este una lipsită de sprijinul material al familiei.

Astfel, cu puțin timp înainte de Crăciun, mai mulți studenți vor să împlinească visurile copiilor aflați în plasament la Complexul de Servicii Sociale “Sfântul Nicolae”, prin desfășurarea unui program de strângere de fonduri și de produse (alimente, materiale școlare, dulciuri, hăinuțe și jucării).

De asemenea, în sprijinul acestei campanii vor fi organizate mai multe evenimente, printre care Donarea de sânge la spitalul Floreasca (25 noiembrie – 8 decembrie), Seara de film la Cinema Patria (2 decembrie, ora 19:00), Împărțirea de prăjituri și băuturi calde (2-10 decembrie 2014), Împodobirea bradului de Crăciun (4 decembrie 2014), Târg de produse handmade (8-9 decembrie) la Facultatea de Istorie, Licitaţie de produse la Merci Charity Boutique (8 decembrie, ora 19:00) şi Petrecerea de Crăciun (9 decembrie 2014) în Hangover Club.

Ba mai mult, în cadrul ”Seratei de Crăciun”, pe 11 decembrie 2014, ora 14:00, la Facultatea de Istorie va fi organizată o serbare de Crăciun, acompaniată de colinde, teatru de păpuşi și voie bună. Copiii se vor bucura de prezența lui Moș Crăciun, cel care le va oferi cadourile mult aşteptate.

Sursa: evz.ro

Share this post

No comments

Add yours