Iepurașul de Paște, extrem de generos cu persoanele instituționalizate din Argeș

Iepurașul de Paște a fost generos pentru 150 de copii și adulți din patru centre comunitare de servicii, ce se află în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş ( DGASPC), căci au fost vizitaţi de Iepuraș.

arges

O caravana formată din patru maşini cu însemnele grupului New Kopel a ajuns la Câmpulung Muscel unde, în trei centre de servicii comunitare, cresc sau îşi desfăşoară activitatea 104 copii şi adulţi cu dizabilităţi sau aflaţi în dificultate. Din echipa de voluntari New Kopel au făcut parte şi Hezi Shayb, CEO-ul Grupului în România alături de fiul sau, Lidor Shayb, venit special în permisie din Israel pentru acţiunea de voluntariat.

Astfel, în urma acestei acțiuni, persoanele instituționalizate au primit numeroase cadouri, printre care dulciuri, jucării şi hăinuţe personalizate în funcţie de vârstă şi sex.

Ne bucurăm că am reuşit să aducem bucurie în sufletele copiilor şi adulţilor din aceste centre. Este un gest simbolic dar din suflet al echipei noastre, pe care vrem să-l reedităm şi anii următori. Le mulţumim partenerilor şi clienţilor New Kopel pentru că au răspuns din nou invitaţiei de a aduce bucurie celor mici, printr-un efort comun”, a declarat Hezi Shazb, CEO New Kopel Group.

Cei 58 de copii instituţionalizaţi din Complexul de servicii pentru copilul în dificultate Câmpulung Muscel i-au întâmpinat cu aplauze pe voluntarii grupului automotive. Micuţii, cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani şi-au impresionat, la rândul lor, musafirii cu cadouri specifice Paştelui, lucrate manual în atelierele centrului, sub coordonarea profesorilor. Copiii au aceptat cu bucurie invitaţia managementului New Kopel de a vizită compania în vacanţă de vara.

Share this post

No comments

Add yours