Asociația Internațională de Tineret Become, gest inedit pentru copiii din Mărginimea Sibiului

Fiecare persoană merită să aibă sărbători de poveste, însă din nefericire nu se întâmplă așa. Totuși, Asociația ”Totul pentru Comunitate”, împreună cu Asociația Internațională de Tineret Become și Asociația pentru Cultură, Tineret și Inițiative de Voluntariat Activ au organizat o acțiune caritabilă inedită.

img005

Astfel, prin intermediul campaniei ”Dăruind aduci bucurie”, acețtia au vizitat mai mulți copii din 10 localități din Sibiu, cărora le-au dus în dar haine, mâncare, rechizite dar și jucării de pluș, daruri ce le-au adus micuților un zâmbet și un strop de fericire în prag de sărbători.

Cele 10 localități în care a fost implementat proiectul, ”Dăruind, aduci bucurie” se află în mărginimea Sibiului iar printre acestea se numără localitățile Șura Mică, Ruscior, Ocna Sibiului, Tălmaciu, Turnu Roșu, Rășinari, Prislop, Cisnădie, Orlat, Nou. Aproximativ 340 de copii s-au bucurat de magia cu care i-a întâmpinat Iepurașul de Paște și care cu siguranță au sărbătorit Sfintele Sărbători cu gândul că cineva și-a adus aminte și de ei.

Printre partenerii care au contribuit la organizarea și ducerea la bun sfârșit a acestui proiect caritabil se numără: Mainetti, Scandia, Flaro, Blindinger, Wittenstein, Craiss Logistic, Faurecia Seating Tălmaciu, Cesrom, Mustardinio, Boromir, Best Drinks.

 Sursa: Agerpres

Share this post

No comments

Add yours