Grupul Noriel strânge fonduri pentru Asociația OvidiuRO

La doar câteva săptămâni după ce a donat bani și jucării în valoare de aproape 20.000 de euro, în cadrul Halloween Charity Ball, Grupul Noriel a lansat o campanie națională de strângere de fonduri.

articole_4040Astfel, Noriel a pus bazele unei colaborări îndelungate cu Asociația OvidiuRO, motiv pentru care în perioada următoare va colecta fonduri în reţeaua să de magazine din toată țara. Mai exact, în luna cadourilor, luna decembrie, Noriel va instala urne la casele de marcat în care clienţii vor putea dona o sumă de bani pentru ca beneficiarii asociaţiei OvidiuRo să aibă o şansă mai bună în viaţă.

Acest program va fi implementat în toate cele 44 de magazine din reţeaua Noriel din întreagă ţară, iar fondurile vor fi donate Asociaţiei OvidiuRo pentru continuarea programului „Fiecare Copil în Grădiniţă”.

„Considerăm că jocurile au un rol esenţial în viaţă noastră, indiferent de vârstă. Ele sunt cu atât mai importante pentru cei mici, cu cât pot dezvolta abilităţi utile de-a lungul întregii vieţii sau pot facilita procesul de învăţare. Credem în misiunea OvidiuRO, de a acorda fiecărui copil şansa să înveţe. Ne-am propus să ajutăm şi noi să creştem numărul copiilor care beneficiază de această şansă în mediile defavorizate, angrenând şi părinţii care trec pragul magazinelor noastre. Suntem convinşi că vor fi alături de noi pentru un asemenea obiectiv”, a declarat Cristian Constantinescu, CEO Noriel.

La sfârșitul lunii octombrie, în cadrul evenimentului de caritate Halloween Charity Ball, organizat de Asociaţia OvidiuRo, Noriel a donat  nu mai puțin de 2800 de produse, în valoare de aproximativ 16.000 euro, precum și o sumă în bani, donaţia totală ridicându-se la aproape 20.000 euro. Toate jocurile şi jucăriile oferite de Noriel au ajuns la 2.200 de copii din comunitatea OvidiuRo.

Sursa: www.mediafax.ro

Sursa foto: qbebe.ro

Share this post

No comments

Add yours