”Viitorul depinde de tine! Ia măsuri acum”, o campanie de prevenție a cancerului la sân marca Gral Medical!

Cancerul la sân este o boală necruțătoare, ce frânge destinele a numeroase femei din toate colțurile lumii, însă în același timp este una dintre cele mai ușoare forme de cancer ce poate fi tratată în cazul în care este depistată la timp. De aceea, Gral Medical lansează campania de prevenție a cancerului de sân, ”Viitorul depinde de tine. Ia măsuri acum!”.

cancer

Astfel, în perioada 3 noiembrie 2014 – 31 decembrie 2014, centrul medical Gral desfășoară campania ”Viitorul depinde de tine. Ia măsuri acum”, prin care se dorește informarea femeilor cu privire la această maladie ce afectează un număr tot mai mare de reprezentante ale sexului frumos.

Gral Medical luptă în fiecare an contra cancerului, motiv pentru care lansează frecvent campanii de informare și prevenție pentru cele mai importante afecțiuni cu care se confruntă românii.

În ziua de astăzi, cancerul mamar reprezintă cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei, cu o incidenţa în România de 8981 cazuri noi pe an şi o mortalitate de 3244 decese anual (Globocan 2012). Mai mult de atât se observă că există un trend crescător de la an la an, iar comunitatea medicală trage un semnal de alarmă că în următorii trei ani va depăşi 10000 de cazuri noi depistate în România. Un alt lucru îngrijorător este faptul că din ce în ce mai multe femei tinere se confruntă cu această problemă.

Prin lansarea acestei campanii, Gral Medical oferă, în perioada 3 noiembrie – 31 decembrie 2014 posibilitatea efectuării unor ecografii mamare bilaterale, dar și interpretare la doar 40 de lei. De acest serviciu pot beneficia toate femeile care se prezintă la unul dintre centrele Gral din București, Ploiești, Focșani, Sibiu, Pitești, Vâlcea și Craiova. De asemenea, fiecare pacient va primi un voucher cu reduceri de 25% la analize medicale pentru un control medical, ce poate fi folosit de titular sau de orice membru al familiei.

Sursa: http://www.gralmedical.ro/

Sursa foto: www.perfecte.ro

Share this post

No comments

Add yours