GDF Suez Energy România a dovedit că “Și tu poți ajuta!”

1.100 de locuinte inundate, 400 de oameni salvați, 63 de localități din zece județe afectate, patru morți. Este bilanțul dramatic al inundațiilor din luna iulie a anului curent. Meteorologii anunțau o vară uscată. A fost una a Codului Roșu de inundații. Imaginile cu bătrânii de la sate ce-și plângeau în pumni când casele lor, agoniseala de-o viață, erau luate de ape, au marcat o țară întreagă. Compania GDF Suez a reacționat. 

poza-2

În perioada 9-20 iulie 2014, compania GDF Suez a demarat o campanie internă. Persoanele afectate de inundații au fost ajutate cu alimente neperisabile și articole de vestimentație. Angajații GDF Suez au colectat ajutoare din orașele: Bucureşti, Galaţi, Buzău, Ploieşti, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Târgovişte şi Braşov.

GDF Suez, prin acțiune demarată și prin mobilizarea angajațiilor săi, a dat dovadă de solidaritate în caz de calamitate. Alimentele și hainele colectate au ajuns la persoanele afectate de inundații prin Crucea Roșie și ISU.

GDF Suez le-a demonstrat angajaților, care s-au solidarizat cu strângerea de donații pentru persoanele din zonele afectate de inundații, că este alături de cei nevoiasi în campania internă “Și tu poți ajuta!”. GDF Suez a făcut o donație către UNICEF, pentru a sprijini copiii familiilor afectate.

 

Share this post

No comments

Add yours