Fundația Vodafone, gest caritabil la început de an! Acordă 500.000 euro pentru programul Mobile for Good

Începutul anului 2015 vine cu o veste bună de la Fundația Vodafone, care a oferit o finanțare în valoare de 500.000 de euro prin programul Mobile for Good. Prin intermediul acestei acțiuni, se dorește susținerea proiectelor care folosesc tehnologia mobilă.

vodafone-logo-007

Astfel, Fundația Vodafone sprijină programele ce au ca scop utilizarea tehnologiei pentru a rezolva probleme reale regăsite în domenii precum educație și sănătate, pentru categorii defavorizate fizic, social sau economic.

Această rundă de finanțare este destinată organizaţiilor neguvernamentale (asociaţii, fundaţii sau federaţii), ce doresc să propună proiecte menite să îmbunătăţească vieţile oamenilor cu ajutorul tehnologiei sau al aplicaţiilor mobile. Pentru fiecare proiect în parte se va acorda maximum 100.000 de euro.

Înscrierile la acest program se pot face online, pe site-ul dedicat programului, iar aplicaţiile pot fi trimise până la data de 16 ianuarie 2015, la ora 18:00.

Înființat în urmă cu trei ani, în 2013, programul Mobile for Good a sprijinit proiecte speciale, de care au beneficiat persoane cu diabet, bătrâni care au nevoie de îngrijire la domiciliu şi sportivi cu dizabilităţi intelectuale. Tot atunci, Fundația Vodafone a investit 1,5 milioane euro în 10 proiecte, cu au avut peste 3.500 de beneficiari.

Programul Mobile for Good este finanţat de către Fundaţia Vodafone Group şi se derulează în prezent în 29 de ţări.

Sursa: vodafone.grantwizard.ro

Share this post

No comments

Add yours