Compania Provident oferă burse de 35.000 euro tinerilor talentați

Există pe piața românească de mai opt ani de zile, iar de-a lungul timpului Provident Financial România a investit peste 230 de milioane de euro și nu se oprește aici. Împreună cu Școala de Valori, compania a lansat acum programul Bursele stART.

copii

Astfel, în urma acestui demers, nu mai puțin de 50 de tineri talentați la muzică, picture și desen vor beneficia, timp de un an de zile, de burse în valoare totală de 35.000 de euro. Înainte de asta, ei au trecut printr-un proces îndelungat de recrutare, ei fiind selectaţi din peste 200 de candidaţi înscrişi.

De asemenea, în acest proces au fost implicate 300 de cadre didactice. Circa 35% dintre candidaţi sunt în clasa a 12-a, iar 28% în clasa a 9-a, iar aproape 85% dintre bursiere sunt fete.

Juriul a fost format din specialişti şi profesori români de artă. Bursele au fost folosite pentru cursuri de vioara şi pian, microfoane, şevalet, pensule, creioane speciale, acuarelă, pânză, planşe şi altele”, au afirmat iniţiatorii proiectului.

Din cele 230 de milioane de euro investite în piața locală, peste 800.000 de euro au fost investite în programe de responsabilitate social (programe de educaţie financiară şi de susţinere a tinerilor talentaţi, proiecte de dezvoltare a comunităţilor locale şi de protecţie a mediului înconjurător).

 Sursa: Agerpres

Share this post

No comments

Add yours