Nicolai Tand, gest inedit! Oferă o ”șansă caldă” persoanelor fără adăpost

Chiar dacă perioada sărbătorilor de iarnă a trecut, oamenii cu suflet mare continuă să facă gesturi nobile. Astfel, Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu restaurantul ”La Cantine de Nicolai”, deținut de celebrul chef Nicolai Tand, Asociația Studențească Amicus și alte câteva școli din Capitală susțin campania ”O șansă caldă”.

nicolaitnd_1856efd6db

De-a lungul timpului, de acest proiect, care a fost lansat în 2012 au beneficiat peste 1.500 de persoane fără adăpost (copii, tineri, familii cu copii şi persoane în vârstă). În continuare, în perioada ianuarie – martie 2015, în fiecare joi, la ora 18, în zona Gării de Nord, persoanele fără adăpost vor primi mâncare caldă, dar și îmbrăcăminte din partea voluntarilor.

Acest proiect își propune să motiveze persoanele cu posibilităţi să se unească pentru o cauză nobilă, ce-i vizează pe colegii lor de generaţie, defavorizaţi din punct de vedere social şi material.

Totodată, proiectul “O şansă caldă” are că scop sensibilizarea persoanelor fizice şi companiilor, în vederea susţinerii din punct de vedere material a persoanelor defavorizate. Printre susţinătorii proiectului se numără Tan Viet România, La Cantine de Nicolai, Comunicatedepresă.ro şi Fundaţia pentru Sănătate Orhideea Spa.

Sursa: Citybest.ro

Share this post

No comments

Add yours