IKEA a dat startul unei campanii inedite: Reciclează mobilier vechi

La începutul anului, veștile bune vin de la magazinul IKEA, care derulează, până pe 25 ianuarie 2015, campania ”Reciclare mobilier vechi”, ce se desfășoară chiar în incinta centrului commercial din București.

ikea

Astfel, până la această data, orice consumator individual este așteptat să aducă la magazinul IKEA minimum 1 piesă şi maximum 5 piese de mobilier vechi, pentru a putea fi reciclate. În urma acestui demers, el urmează să primească carduri cadou în valoare de 20 lei pentru fiecare piesă de mobilier adusă la magazinul IKEA pentru a fi reciclat, în limita a 5 carduri cadou de persoană.

”Reciclare mobilier vechi” este un proiect inedit, prin intermediul căruia magazine IKEA își dorește să colecteze scaune, mese, mese de cafea, canapele, fotolii, cadre de pat, saltele, dulapuri, comode, noptiere, mobilier de birou, biblioteci, cabinete de bucătărie şi cabinete de baie.

De asemenea, pentru a fi acceptate, piesele de mobilier aduse trebuie să să fie întregi. Nu sunt acceptate fracţii (sertare, blaturi, picioare, etc.).

Cum se derulează campania? Ei bine, clientul aduce piesele de mobilier la magazinul IKEA, la containerele destinate acestui scop. Containerele vor fi amplasate în exteriorul magazinului în apropierea zonei “Ieşire clienţi”. Piesele de mobilier vor fi predate unui angajat PRONATUR care va elibera un tichet doveditor. Cu acesta se va prezenta la departamentul Relaţii Clienţi de unde îşi va putea ridică cardul/cardurile cadou, în baza unui act de identitate prezentat la momentul semnării formularului de predare primire.

Cardurile primite pot fi folosite doar în magazinul IKEA, iar valoarea produselor achiziţionate trebuie să fie egală sau mai mare decât valoarea cardurilor cadou. În cazul în care valoarea articolelor este mai mare diferenţa se poate achita cu orice altă formă de plata (numerar sau card bancar). În cazul în care valoarea articolelor este mai mică, la achiziţiile cu acest card cadou nu se acordă rest. Cardul cadou poate fi folosit până la dată de 30 aprilie 2015 inclusiv.

Sursa: ikea.com

Share this post

No comments

Add yours