Bucură-te de lectură în aer liber! Editura Litera transformă parcurile în biblioteci superbe

Pasionații de lectură au acum un motiv de bucurie să descopere lumi superbe, căci începând de astăzi, 13 iulie, Editura Litera transformă, ca şi anul trecut, parcurile şi locurile publice din Bucureşti în biblioteci în aer liber.

Rafturi-1

La un an de la evenimentul fenomen, când cărțile Litera au fost citite de sute de oameni care au avut drum în parcurile Cişmigiu, Tineretului şi Piaţă Sfântul Anton din Centrul Vechi, proiectul a luat amploare, astfel încât cititori din alte oraşe ale ţării au propus deschiderea de biblioteci în parcurile din oraşul lor: Braşov, Făgăraş, Constanţa.

Așadar, în urma acestui proiect, editura Litera oferă tuturor împătimiţilor de lectură posibilitatea de a citi şi de a răsfoi peste 100 de titluri din oferta editorială prin intermediul bibliotecilor din Parcul Circului de Stat, Parcul Tineretului, Piaţă Ovidiu din Constanţa. În acelaşi timp, ne alăturăm proiectelor culturale din Piaţă Revoluţiei (Kulturama) şi Parcul Cişmigiu (Copacul cu cărţi), unde cititorii pot, de asemenea, să răsfoiască volumele Litera şi Litera Mică.

În fiecare parc vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot împrumută, pe parcursul unei zile, orice carte îşi doresc. Volumele care se vor regăsi în biblioteci fac parte din colecţiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Clasici moderni, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro, câştigătoarea premiului Nobel pentru Literatură în anul 2013, Sănătate şi nutriţie, Disney, Biblioteca pentru toţi copiii. (A.D.).

Share this post

No comments

Add yours