Brutariile PAUL sprijină Asociația MagiCAMP! Va dona câte un leu din fiecare tartă pentru susținerea taberelor de vară

Brutăriile Paul donează, pentru al patrulea an consecutiv, câte un leu din prețul fiecărei Tartalette achiziționate de clienți către MagicCAMP, suma strânsă fiind donată lunar.

Astfel, Pentru al patrulea an consecutiv, lanțul PAUL direcționează către MagiCAMP 1 leu din prețul fiecărei Tartelette achiziționate de către clienți. Suma strânsă este donată lunar către MagiCAMP pentru întreținerea taberei și a parcului de aventură, dar și pentru achiziția materialelor pentru atelierele de pictură, teatru sau hand-craft.

Și anul acesta, ne dorim să fim alături de MagiCAMP și să aducem împreună cu ei mai multă veselie copiilor. Credem în acest proiect, în puterea activităților realizate în taberele de vara, care îi ajută să își recapete încrederea în ei. Nouă, la PAUL, ne place să spunem că le oferim clienților un moment #joiedevivre, așa că, ce poate să fie mai frumos decât să le redăm și copiilor clipe de fericire? De aceea, am decis că un moment de bucurie de la PAUL să contribuie la bucuria unui copil diagnosticat cu afecțiuni oncologice. Pe această cale, dorim să le mulțumim clienților că ne-au fost alături în susținerea acestei cauze și îi invităm și de dată această în brutării să savureze produsele din campanie, contribuind astfel la susținerea proiectului”, a declarat Ovidiu Albu, Director General PAUL România.

Asociația MagiCAMP a lansat în 2014 taberele de vara, inițiativa prin care ONG-ul își propune să le ofere copiilor cu afecțiuni oncologice și arsuri grave momente unice și pline de magie. În prezent, sute de copii beneficiază de aceste tabere de vara unde au parte de o aventură în lumea copilăriei.

”Aproape 500 de copii care s-au jucat la greu în MagiCAMP în ultimii 5 ani. Copii pe care i-am văzut crescând, care ne-au umplut verile și viețile, copii de care ne minunăm acum când îi vedem pregătindu-se să devină studenți sau ținându-și în brațe proprii lor copii. E început de an la MagiCAMP și ne pregătim din nou de tabăra. Și mă tot gândesc ce privilegiu e să retrăim în fiecare an acest început și ce privilegiu să avem aceiași prieteni care ne stau alături, an de an, așa cum fac cei de la PAUL”, a declarat Melania Medeleanu, Fondator MagiCAMP.

Toate aceste programe au scopul de a-i ajută pe copii să își recapete încrederea, independența, dorința de a construi prietenii noi și, mai presus de toate, zâmbete pe buze.

Anul trecut, brutăriile Paul au susținut Asociația MagicCAMP cu peste 71.000 de lei, bani care au fost folosiți pentru taberele de vară destinate copiilor cu afecțiuni oncologice.

Share this post

No comments

Add yours