Bancpost îți oferă șansa de a călători în Irlanda de Nord alături de Echipa Naționala de Fotbal

Sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal, BancPost a lansat campania “Trăieşte emoţiile alături de Naţională”, o campanie prin care iubitorii fotbalului pot însoţi Selecţionata României pe toată durata deplasării acesteia la Belfast (11–14 iunie), în vederea susţinerii partidei Irlanda de Nord – România din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016.

picture-DSC_2585_small.jpg-604-423-1-85

Acest demers reprezintă a acțiune inedită, de mare amploare, ce este implementată la nivel naţional pentru prima oară, în cadrul parteneriatului cu Federaţia Română de Fotbal, proiect prin care Bancpost îşi doreşte să ofere românilor experienţe memorabile în afară unităţilor sale, pe stadioane, în locuinţele acestora şi oriunde se regăseşte pasiunea pentru fotbal.

”Parteneriatul strategic cu Federaţia Română de Fotbal este o alegere firească în acord cu valorile comune pe care le avem cu Echipa Naţională de Fotbal şi cu milioanele de suporteri: spiritul de echipa, pasiunea, perfecţionarea continuă pentru succes şi orientarea către performanţă. Mai mult, ne-am propus să oferim clienţilor noştri experienţe unice şi memorabile, care depăşesc limita celor 90 de minute de joc şi adaugă o nouă perspectiva modului în care sunt celebrate evenimentele fotbalistice. Câştigătorii campaniei pot astfel să trăiască emoţia şi energia de a fi alături de Echipa Naţională nu numai din tribunele meciului de la Belfast, ci şi din culisele celui mai îndrăgit sport din România. Călătoria în Irlanda de Nord alături de Naţională reprezintă o oportunitate de a simţi la intensitate maximă toate momentele importante din perioada de pregătire a meciului şi după acesta, că parte a delegaţiei oficiale de fotbal a României”, a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing şi Comunicare – Bancpost.

Așadar, în urma acestei campanii, clienţii persoane fizice care achiziţionează în perioada 27 aprilie – 27 mai a.c. oricare produs sau serviciu Bancpost inclus în campanie, intră automat în cursa pentru cele două pachete VIP de două persoane fiecare.

Câştigătorii vor însoţi Selecţionata României în Irlanda de Nord şi vor fi alături de fotbaliştii români în toate momentele cheie ale acestei călătorii: vor zbura cu charter–ul Naţionalei, se vor caza la acelaşi hotel cu delegaţia oficială, vor avea ocazia să cunoască personal membrii echipei şi vor asista la antrenamentele de pregătire ale jucătorilor premergătoare meciului oficial.

Share this post

No comments

Add yours