Fabricile Holcim din România, printre cele mai sustenabile din cadrul grupului

România are motive de mândrie, căci recent, în cadrul competiției Holcim Plant Awards a fost făcut public topul Best Sustainable Performers, iar cele două fabric ale Holcim s-a clasat în primele trei locuri, grație performanțelor excelente obținute în perioada 2010 – 2014.

holcim

Mai mult decât atât, fabrica din Câmpulung a fost clasată în top 3 Best Performers în 2014, în cadrul acestei competiţii organizate anual de Grupul Holcim. Această recunoaştere reprezintă rezultatul investiţiilor strategice pe termen lung realizate de Holcim în România, a căror valoare depăşeşte 700 de milioane de Euro şi care au urmărit implementarea cele mai bune tehnologii disponibile (Best Available Techniques).

De asemenea, această realizare a permis creşterea performanţei producţiei, eficientizarea resurselor utilizate în procesele de producţie, prin reducerea consumului de materiale şi energie, precum şi scăderea tuturor tipurilor de emisii.

Aceste rezultate excepţionale se datorează muncii în echipa şi reflectă implicarea şi devotamentul deplin al angajaţilor noştri în activitatea lor. În ultimii 18 ani, Holcim România a implementat cele mai bune tehnologii disponibile (Best Available Techniques) în toate locaţiile sale. Suntem tot timpul atenţi la siguranţă angajaţilor noştri şi ne propunem să îmbunătăţim, în permanentă, eficientă tuturor operaţiunilor noastre de zi cu zi. Facilităţile noastre de ultima generaţie, precum şi echipa profesionistă reprezintă garanţia muncii bine făcute şi a produselor de calitate superioară. Suntem motivaţi să continuăm cu aceeaşi pasiune şi avem determinarea de a acceptă noi provocări şi de a stabili standarde înalte pentru industria construcţiilor”, a declarat François Petry, Director General al Holcim România.

Competiţia Holcim Plant Awards este organizată anual pentru a premia cele mai importante realizări în ceea ce priveşte performanţă generală a fabricilor de ciment. Începând din anul 2013, câştigătorii sunt clasificaţi în două noi categorii: Best Performers (Cea mai bună performanţă) din 2014 şi Best Sustainable Performers (Cea mai bună performanţă sustenabilă) în ultimii cinci ani. În 2014, un număr total de 77 de fabrici de ciment integrate ale Grupului Holcim au fost selectate pentru a fi analizate.

Share this post

No comments

Add yours