Mercedes-AMG donează 7,6 mil. euro pentru programele globale sociale demarate in China

De-a lungul timpului compania Mercedes AMG s-a implicat numeroase proiecte de responsabilitate socială, iar acum va dona nu mai puțin de 7, 6 milioane de euro pentru programele globale sociale demarate în China. Totodată, oficialii companiei au anunţat că donează 250.000 de euro fundaţiei Laureus Sport for Good, care îşi propune să sprijine 150.000 de copii şi tineri din China, bani ce vor fi obţinuţi prin vânzarea a 100 de automobile SLS AMG GT3.

china_-daimler-auto-investigation_eis20

”Drive for Good” (Conducem spre mai bine) este o campanie inedită de strângere de fonduri, ce a fost lansată cu sprijinul ambasadorului Laureus, Nico Rosberg. Parteneriatul Mercedes-Benz, Laureus se bucură de o istorie comună, atât în Statele Unite ale Americii, cât şi în Africa de Sud. Membrii consiliului de administraţie Daimler devin guvernatori/protectori de proiecte din întreagă lume, iar acest pas va marca înfiinţarea primei fundaţii naţionale Laureus Sport For Good în Asia.Mercedes-Benz & Fundaţia Laureus Sport for Good China – Fabio Capello & Carles Puyol

”Daimler rezonează cu valorile fundaţiei şi sprijină pe deplin proiectele extraordinare prin care Laureus schimbă vieţile tinerilor. Împreună cu Fundaţia Laureus Sport for Good vom oferi, până în 2016, pentru aproximativ 150.000 de tineri defavorizaţi din China, o şansă spre dezvoltare şi o mai bună perspectiva asupra vieţii, prin sport”, a declarat Hubertus Troska, membru al consiliului de administraţie al Daimler AG, Greater China.

Mercedes-Benz este unul dintre partenerii fondatori ai Fundaţiei Laureus Sport for Good, iar sprijinul acesteia este cea mai importantă implicare a Mercedes-Benz în domeniul de responsabilitate socială corporativă şi este extins în toate pieţele din întreagă lume.

Încă de la înfiinţarea organizaţiei în anul 1999, Mercedes-Benz a sprijinit şi promovat la nivel mondial obiectivele şi valorile acestui program non-profit, care urmăresc să îmbunătăţească viaţă copiilor bolnavi sau defavorizaţi şi a tinerilor, prin proiecte sportive sociale. Cu această colaborare, Mercedes-Benz urmăreşte să-şi extindă şi mai mult implicarea în activitatea de sustenabilitate în China, care a început încă din 2007.

Share this post

No comments

Add yours