Orange ofera 150.000 de euro elevilor de elită! Cum te poți alătura campaniei

Compania de telefonie mobilă Orange susține elevii olimpici la matematică, astfel că a lansat o ofertă prin care îi invită pe clienți să se alăture demersului lor. Astfel, în urma acestui program 43 de elevi de clasa a IX-a, care au obţinut cel mai mare punctaj la Olimpiada de matematică, etapă judeţeană şi care îşi reprezintă judeţele la ediţia naţională vor fi răsplătiți cu o sumă de bani.

z orangef

Mai exact, suma minimă garantată de Orange pentru fondul de susţinere a tuturor elevilor este de 26.000 de euro, valoare care poate creşte în funcţie de numărul de opţiuni activate până la maxim 150.000 de euro în total, respectiv maxim 50.000 de euro lunar.

”Susținerea educaţiei este una dintre direcţiile principale ale strategiei Orange de implicare în comunitate. Totodată, ne dorim să le oferim şi clienţilor ocazia de a se implică, iar împreună să contribuim la sprijinirea educaţiei. În această primăvară, utilizatorii Orange PrePay nu au doar o oferta plină de beneficii şi libertatea de a comunica în stilul propriu, prin apeluri, mesaje şi internet, ci şi şansă de a face o fapta bună. Îi invităm să ni se alăture, să-i susţinem împreună pe liceenii cu rezultate deosebite la matematică, pentru a-şi urmă visul de a deveni cei mai buni”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Astfel, pentru fiecare opţiune Star activată până pe 30 iunie 2015, Orange alocă o contribuţie în fondul de susţinere a elevilor olimpici, echivalentă cu 5% din contravaloarea creditului necesar activării opţiunii. Contribuţiile alocate nu sunt reţinute din creditul necesar pentru activarea opţiunilor şi vor fi oferite elevilor la finalul campaniei.

Share this post

No comments

Add yours