”Jucăria ta va fi zâmbetul lor!”, o campanie marca Domo, de Ziua Copilului

A mai rămas foarte puțin timp până când copiii din toate colțurile lumii vor fi sărbătoriți în moduri care mai de care mai inedite, motiv pentru care retailerul electroIT DOMO a lansat o campanie socială, intitulată ”Jucăria ta va fi zâmbetul lor”.

macheta-e1431689097539-624x487

Desfășurată în perioada 15-31 mai, această campanie se adresează adresează tuturor celor care doresc să aducă un zâmbet pe fețele copiilor fără posibilități și care ca scop principal colectarea de jucării care vor fi donate către 90 de centre de copii din întreaga țară.

Astfel, în această perioadă, în fiecare magazin DOMO din țară, cât și la sediile DOMO din București și Târgu-Secuiesc vor fi amenajate spații special semnalizate cu vizualul campaniei în care se vor colecta jucăriile donate. Fiecărei persoane care se va alătura campaniei, prin donarea unei jucării, i se va oferi o ciocolată Milka.

Campania ’’Jucăria ta va fi zâmbetul lor!’’ va beneficia de o expunere media  la nivel național prin intermediul  catalogului Domo, a postului de radio Itsy Bitsy, dar si a campaniilor online desfășurate pe site-uri de profil, printre care si www.totuldespremame.ro .

’DOMO își propune ca această campanie să fie o sursă de inspirație și pentru alte inițiative de acest gen, atât pentru  companii, cât și pentru publicul larg, care să încurajeze gesturile simple, necostisitoare, dar semnificative prin forța de a ajuta semenii. Ne dorim ca această campanie să fie una de succes, iar acest lucru va fi posibil doar cu ajutorul tuturor celor care vor contribui prin donarea de jucării. Vom implica în primul rând angajații Domo și sperăm ca și clienții nostri să ne urmeze exemplul’’, declară responsabilul de marketing Domo.

Domo vine în sprijinul clienților care doresc să participe la campanie, dar nu au timpul necesar de a cumpăra o jucărie și de a o aduce într-unul din magazinele sale. În paralel cu acțiunea de donare de jucării se desfășoară o campanie cu vouchere.  Pentru orice achiziție efectuată în perioada 15-25 Mai, clienții vor beneficia de un voucher cu 5% reducere, ce poate fi utilizat necondiționat la orice achiziție ulterioară. Nefolosind reducerea oferita pe voucher, clientul va contribui la această campanie deoarece  contravaloarea acestora va fi folosită de DOMO tot în scopul achiziționării de jucării, urmând ca acestea să fie donate, de asemenea, centrelor de copii din țară.

Share this post

No comments

Add yours