Asociaţia M.A.M.E. oferă servicii de suport şi consiliere în Centrul Stelutelor

“Centrul Stelutelor – centru social de suport şi recuperare destinat copiilor aflaţi în situaţii de risc“, este un proiect inedit, lansat de Asociația M.A.M.E și finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, cu o finanţare nerambursabilă în valoare de 145.000 euro.

Inaugurare-Centrul-Stelutelor1

Astfel, acest proiect are ca scop principal acordarea de sprijin pe termen lung, prin crearea de servicii de suport şi recuperare, pentru copii cu boli grave şi copii care provin din medii defavorizate. Mai exact, aceştia pot beneficia de servicii de informare şi îndrumare, asistenţă socială, consiliere psihologică individuală şi de grup, consiliere medicală, consiliere nutritională, consiliere juridică, ludoterapie, logopedie, ateliere de terapie emoţională, kinetoterapie, precum şi ergoterapie.

“De-a lungul celor şase ani de activitate în cadrul Asociaţiei M.A.M.E., am cunoscut îndeaproape problemele cu care se confruntă copiii bolnavi şi părinţii acestora şi am venit în sprijinul lor prin proiectele derulate cu scopul de a le îmbunătăţi calitatea vieţii“, a declarat Maria Culescu, preşedinte fondator al Asociaţiei M.A.M.E.

Asociația M.A.M.E își propune, prin intermediul serviciilor oferite, să-i ajute pe prichindei să aibă parte de o copilărie frumoasă și de o dezvoltare cât mai armonioasă.

Share this post

No comments

Add yours