”Zâmbește România”, o nouă campanie GSK, dedicată sănătății orale

”Zâmbește România”, o campanie inedită a avut rezultate absolut uimitoare, căci de-a lungul celor trei ediții, peste 40.000 de copii au beneficiat de ore de educație în școli pentru o mai bună sănătate orală. Acum, însă, cei trei paşi esenţiali pentru o mai bună igienă orală sunt promovaţi prin îndemnul “Inspiră România să zâmbească sănătos!”.

Zambeste-Romania_Consultati

Pentru că persoanele din jurul nostru au nevoie, din când în când, de un model care să îi inspire în respectarea celor trei reguli de baza pentru o sănătate orală: periajul dinţilor de două ori pe zi, vizită la medicul dentist în mod regulat şi o dietă sănătoasă şi echilibrată, care să includă multe fructe şi legume, ”Zâmbește România” lansează o campanie inedită.

Astfel, în perioada aprilie – august 2015, Zâmbeşte România va promova, printr-o aplicaţie specială de Facebook, acei români care aleg să-i inspire pe cei apropiaţi lor, să aibă o mai bună grijă de sănătatea lor orală. Un cântec dedicat, un cadou original, o lecţie oferită la şcoală sau un joc pentru copii, orice iniţiativa care poate fi implementată şi dusă la bun final poate câştiga premii surpriză şi un interviu pe canapeaua lui Măruţă, la PRO TV.

De asemenea, caravana ”Rabla pentru periuţă ta de dinţi” rămâne în calendarul Zâmbeşte România pentru cel de-al treilea an, ajungând în perioada mai – iunie în oraşele Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Albă, Timişoara şi Craiova, schimbând încă 10.000 de periuţe de dinţi.

Printre altele, în luna iunie vor fi sărbătoriți copiii, în special cei aflați sub aripa protectoare a Asociației Salvați Copiii. Tocmai de aceea, 1% din valoarea vânzărilor de produse pentru igienă orală -Aquafresh, Sensodyne şi Parodontax va fi donat pentru tratamente stomatologice dedicate copiilor din familii nevoiaşe, în zone defavorizate ale ţării.

Pe parcursul întregului an, GSK va continuă programele care au consacrat campania Zâmbeşte România, care aduc informaţii şi soluţii pentru o mai bună sănătate orală.

Share this post

No comments

Add yours