„Plantăm fapte bune în România” a deschis seria acţiunilor de primăvară

Primăvara și-a făcut simțită prezența, chiar dacă uneori norii s-au jucat cu nervii noștrii, motiv pentru care oamenii au ieșit în natură. Mai exact, la Armășești, în județul Ialomița, a fost deschis sezonul acțiunilor de primăvară, prin intermediul campaniei ”Plantăm fapte bune”.

plantare-copaci

Mai exact, la prima lansare programată în această perioadă, peste 150 de voluntari, angajaţi ai Luxoft, DB Schennker şi Zenith Media au participat la această acțiune, care s-a bucurat de sprijinul Primăriei localităţii Armăşeşti şi al Asociaţiilor Pathos şi EcoAssist – reprezentantul legal al iniţiativei. Din punct de vedere financiar, plantarea de la Armăşeşti a fost susţinută de companiile Luxoft şi DB Schennker

”Voluntarii au revenit, în al cincilea an consecutiv, pentru a completă puieţii de plop alb şi ulm care nu au trecut testul iernii. În total, 5,5 hectare de lunca, cu un sol argilos, sărat şi neproductiv, sunt ocupate cu o mică pădure plantată şi îngrijită din 2011 şi până în prezent”, au afirmat iniţiatorii proiectului.

„Plantăm fapte bune în România” va reveni, în luna aprilie, în comună Peştera din judeţul Constanţa şi Bălţaţi, din judeţul Iaşi pentru noi plantări cu implicarea voluntarilor.

 

Share this post

No comments

Add yours