Schneider Electric înființează un centru de excelență pentru training vocațional

Un parteneriat inedit a fost încheiat recent între Schneider Electric, Ministerul francez pentru Educaţie Naţională, Învăţământ Superior şi Cercetare şi Şcoală Tehnologică „Instituto Tecnico central” din Columbia (ETITC), ce are ca scop principal înfiinţarea unui centru de excelenţă în Bogota care să contribuie la dezvoltarea cunoştinţelor şi competenţelor din sectorul energiei.

schneider

Astfel, prin intermediul fundației și prin programul de acces la energie BipBop, Schneider Electric a iniţiat un demers concret de sprijinire a trainingul vocaţional în diferite ţări. Spre exemplu, în Columbia, Schneider Electric a stabilit deja un parteneriat cu Serviciul Naţional de Ucenicie (SENA) şi cu Direcţia de Relaţii Europene şi Internaţionale şi de Cooperare a Ministerului francez pentru Educaţie Naţională (DREIC) pentru a actualiza programele de training în linie cu necesităţile reale din piaţă.

În urma acestui accord, Ministerul francez pentru Educaţie Naţională, Învăţământ Superior şi Cercetare, Şcoală Tehnologică “Instituto Tecnico Central” şi Schneider Electric îşi confirmă angajamentul de a promova cooperarea academică, ştiinţifică şi tehnologică prin împărtăşirea experienţelor.

Sursa: nonguvernamental.org

Share this post

No comments

Add yours