Fă o faptă bună acum! Redirecţionează 2% din venitul tău şi ajută oamenii defavorizaţă să aibă o viaţă mai bună

Oricine are dreptul la o viaţă mai bună, însă din păcate, nu toate persoanele au posibilitatea de a-şi permite nici măcar strictul necesar ori, ba mai mult, întâmpină probleme grave de sănătate. Tocmai de aceea, platform de fundraising online Galantom.ro lansează campania “Legea lui Galantom”.

17

Prin intermediul acestui proiect, reprezentanţii organizaţiei speră să convingă un număr cât mai mare de contribuabili persoane fizice sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit catre sustinerea proiectului.

Anul trecut, pentru fiecare 1 leu investit in Galantom, platforma a generat 3 lei pentru cauzele beneficiare, ajungand la un total de aproape 650.000 RON strânşi.

Aşadar, oricine vrea să susţină proiectele unui ONG prin strângerea individuală de fonduri, o poate face foarte uşor prin intermediul platformei Galantom. Fie că participă la un eveniment sportiv care este o provoacare personală, fie că îşi dăruieşte ziua de naştere, nuntă sau o pasiune, fie că renunţă la fumat pentru 30 de zile sau vrea să devină Moş Crăciun Galantom pentru cei la care Moşul nu ajunge, îşi poate face o pagină de fundraising pe Galantom pe care o promovează în cercul lui social pentru a strânge donaţii.

Cei 2% investiţi în Galantom vor susţine dezvoltarea şi promovarea platformei pentru a atrage şi mai multe organizaţii şi fundraiseri voluntari care să înmulţească de trei ori banii investiţi în platforma prin 2%, contribuind la dezvoltarea proiectelor cu impact real în comunitate.

Sursa: nonguvernamental.org

Share this post

No comments

Add yours