Ia atitudine! Aleargă pentru sportivii paralimpici și ajută-i să ajungă la Olimpiada de la Rio

O alimentație echilibrată, bogată în vitamine și minerale, un program de somn bine stabilit și nu în ultimul rând practicarea cu regularitate a unui sport sunt esențiale pentru o viață sănătoasă, motiv entru care DHL Expres România vă invită să luați parte la cel de-al 10-lea Maraton DHL Ștafeta Carpaților.

maraton-dhl

Odată cu aniversarea a 10 ani de la prima ediție a evenimentului, DHL Express România vă invită, pe 20 iunie, la Poiana Brașov, să participați la un maraton inedit, pentru a demostra că mai important decât să câștigi este să fii alături de cei care au nevoie de tine, dar și să te antrenezi.

  “Participanţii sunt aşteptaţi pe traseul tradiţional Predeal – Pârâul Rece – Râşnov – Poiana Braşov, formele alternative de înscriere fiind echipe – ştafeta (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual. Alergătorii individuali pot alege să concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanţă de 42,195 km. Vârstă minimă de participare este de 14 ani pentru membrii echipelor şi 16 ani pentru cei care concurează individual”, afirmă organizatorii.

La acest eveniment pot participa atât persoane care practică un sport de performanță, cât și oameni obișnuiți. Toate fondurile strânse vor fi donate Comitetului Paralimpic Român pentru a susţine drumul sportivilor paralimpici români către Rio unde se va desfăşura Olimpiada Paralimpica din 2016.

Anul trecut, taxele de participare de la ediţia 2014 au contribuit la informarea a peste 13.000 de elevi din 156 de instituţii de învăţământ despre efectele nocive ale consumului de droguri şi alcool.

Sursa: maratondhl.ro

Share this post

No comments

Add yours