Raiffeisen Bank schimbă vieți din nou! Angajații companiei construiesc case și speranțe pe șantierul Habitat for Humanity din Ploiești

De-a lungul timpului, angajații Raiffeisen Bank s-au implicat în numeroase proiecte de responsabilitate socială, iar acum nu mai puțin de 20 de oameni din cadrul companiei se vor implica în proiectul desfășurat de Habitat for Humanity România.

raiffeisen_bank_santier_habitat_for_humanity
Astfel, aceștia vor lua parte la un proiect inedit, prin intermediul căruia vor aduce o bucurie pe chipurile a patru familii care locuiesc în sărăcie. Mai exact, ei vor construi o casă decentă și accesibilă, în care copiii lor să crească în siguranță. Timp de două zile, între 28 și 29 mai, angajații Raiffeisen Bank vor munci cot la cot cu specialiștii Habitat for Humanity la turnarea fundației și la ridicarea pereților de cărămidă ai unui cvadruplex din Ploiești.

„Construim împreună pentru comunitate” este un proiect deosebit, prin care asociația va construi în sistem cvadruplex opt locuințe în Ploiești, între 2015 și 2016. Habitat for Humanity România a început în luna mai 2015 construcția primului cvadruplex, alături de voluntari internaționali și corporatiști români.

Angajații Raiffeisen Bank sunt pentru noi un exemplu de optimism și dedicare. Este o bucurie extraordinară să vezi entuziasmul cu care se înscriu ca voluntari și motivația cu care lucrează pe șantier. Le mulțumim în numele celor patru familii care vor avea șansa unui viitor mai bun datorită muncii lor.”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

Compania Raiffeisen Bank sprijină misiunea Habitat for Humanity România din 2014, prin donații și implicarea angajaților ca voluntari pe șantier.

Sursa: știriong.ro

Share this post

No comments

Add yours