Samsung a prelungit perioada de înscriere la bursele pentru învățarea unei meserii tehnice

Pentru a oferi șansa cât mai multor tineri care provin din medii defavorizate să aibă șansa de a învăța o meserie în domeniul tehnologiilor de ultima generaţie, Samsung Electronics România şi Fundaţia Principesa Margareta a României au prelungit termenul de înscriere la bursele pentru învăţarea unei meserii tehnice până pe 25 mai, inclusiv.

Samsung

. „O meserie pentru viitor” este un proiect iniţiat de Samsung, în parteneriat cu FPMR, cu implicarea UCECOM şi ESD-ROM, iar cei care pot participa sunt tinerii din Bucureşti şi din judeţul Ilfov, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, absolvenţi de liceu cu profil tehnic, care provin din familii cu venituri modeste sau centre de plasament. Aceştia se pot înscrie în selecţia pentru cursuri de calificare într-o meserie actuală, precum cea de tehnicianSamsung service de aparate electrocasnice, sau aparatură radio şi TV.

 “Cei 20 de bursieri vor participa atât la cursuri de calificare de scurtă durata (şapte luni) la Colegiul UCECOM din Bucureşti, cât şi la ateliere practice în cadrul Samsung Service Plaza, alături de specialiştii Samsung Electronics România. Participanţii vor primi un certificat profesional la finalul cursurilor, iar bursierii care parcurg integral curricula şi dau dovadă de implicare şi dorinţa de merge mai departe au şansă de a fi angajaţi în cadrul SAMSUNG Service Plaza”, spun iniţiatorii proiectului.

Dosarul de înscriere trebuie să conţină: CV, copie după carte de identitate, copie după certificatul de naştere, copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul), adeverinţe de venit ale tuturor membrilor familiei, diplomă de studii legalizată, adeverinţă medicală. Aplicaţiile pot fi depuse la sediul Fundaţiei Principesa Margareta a României, din incinta liceului UCECOM, Grozăveşti.

Share this post

No comments

Add yours