Premieră la Noaptea Muzeelor! Banca Comercială Română organizează o expoziție cu 53 de monede din aur

Premieră în acest an la Noaptea Muzeelor, unde Banca Comercială Română se va alătura în circuitul deschis al acestui eveniment. Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni, BCR va amenaja, la parterul sediului central din București, un sațiu interactiv dedicat programului Școala de bani.


Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, vizitatorii vor avea ocazia să admire, la sediul BCR situat pe Calea Victoriei, nr.15, o parte dintre cele mai valoroase 53 de monede din colecția numismatică a băncii.

Selecția pieselor din colecția BCR cuprinde monede antice și bizantine, precum și medalii de aur moderne emise de state din Europa, Asia, Africa, America și Australia.

Cei care vor dori să-și provoace imaginația vor avea ocazia, mai departe, să-și creeze propria monedă în realitatea virtuală, cu ajutorul unei instalații VR. Totodată, atât cei mici, cât și cei mari vor putea participa la scurte ateliere interactive de educație financiară, în care vor avea șansă să afle cum să ia decizii financiare mai bune. Lista atracțiilor este completată de un spațiu destinat copiilor unde vor putea să coloreze și să se distreze, concursuri și premii la tombolă, precum și fotografii într-un cadru inedit.

Școală de bani la Noaptea Muzeelor va fi deschisă, sâmbătă, 19 mai, între orele 19.30 – 1.30.

Share this post

No comments

Add yours