PEPCO România susține educația copiilor defavorizați

Fundația Inocenți – Filiala București va beneficia, timp de nouă luni, de sprijin financiar din partea PEPCO România în vederea desfășurării programului de suport educațional și integrare socială de la Școala nr. 2 Cățelu (com. Glina).

Astfel, 20 de copii din medii defavorizate se vor bucura în această perioadă de suport în efectuarea temelor, activități menite să îi ajute în dezvoltarea abilităților de viață independentă, sărbătorirea zilelor de naștere, consiliere psihologică și controale medicale (la nevoie).

De asemenea, pentru copiii cu dificultăți de învățare se asigură terapia adaptată necesară. Datorită parteneriatului cu PEPCO România, copiii Inocenți vor lua parte anul acesta și la numeroase ieșiri și excursii. Părinții micuților vor beneficia, la rândul lor, de suport psihologic, consiliere și îndrumare, oferite de specialiștii fundației noastre.

Toate activitățile prevăzute în acest proiect vor fi desfășurate de către specialiștii Fundației Inocenți – Filiala București (psiholog, pedagog social, asistent social), cât și de către voluntari instruiți.

Share this post

No comments

Add yours