ExamenulTau.ro pregătește elevii pentru Evaluarea Națională 2015!

A mai rămas puțin timp până când elevii clasei a XVIII-a vor susține examenele de evaluare națională, iar platforma www.examenultau.ro, ce a fost lansată de curând, este o soluție unică de învățare dedicată celor care se pregătesc pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a VIII-a.

unnamed

Astfel, accesând această platformă ai o șansă reală de a intra la liceul dorit

printr-o formulă completă de pregătire pentru examen. Mai mult de atât, vei avea posibilitatea de a beneficia de secțiuni de testare, învățare, recapitulare, evaluare, exersare, simulare examen și de completarea cunoștințelor orientat și rapid, prin identificarea eficientă a zonelor unde elevul obține punctaj mic.

Ce aduce nou platforma?

Ei bine, în primul rând, această platfomă conține atât soluții personalizate de învățare și evaluare, cât și sfaturi pentru evitarea situațiilor în care emoțiile pot să devină copleșitoare și să scadă simțitor capacitatea cognitivă și puterea de concentrare. Prin simulările de examen, copilul dă teste ca și cum ar participa la Evaluarea Națională, reușind astfel să învețe să își gestioneze emoțiile, dar și să învețe din greșelile sale, fiind îndrumat de fiecare dată către zona de învățare unde are lacune.

În al doilea rând, acoperă 100% materia pentru Evaluarea Națională (matematică și română).

Produsul a fost realizat de: profesioniști cu vastă experiență pedagogică, specialiști în tehnica învățării, profesori, psihologi, graficieni, specialiști video, programatori și oferă o strategie eficientă de învățare, ajutându-l pe elev să-și îndeplinească visul: să intre la liceul dorit.

Mai multe despre platformă aici

Share this post

No comments

Add yours