Bursele McDonald’s: 80.000 de lei pentru angajații studenți

Orice persoană are dreptul la educație, iar Mc Donald’s România se implică activ în acest demers, motiv pentru care acordă nu mai puțin de 40 de burse de merit în valoare totală de 80.000 de lei angajaților săi studenți.

burse

Aflat deja la a IX-a ediţie, programul Bursele McDonald’s sprijină tinerii aflaţi la început de carieră cu rezultate deosebite atât la învăţătură, cât şi la locul de muncă. Cei 40 de câştigători din acest an, număr record din ultimii nouă ani, au fost desemnaţi pe baza unui proces de selecţie desfăşurat în perioada 23 februarie – 6 martie 2015.

Astfel, pentru a fi eligibil, candidatul trebuia să fi obţinut cel puţin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puţin notă 8 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. De asemenea, au fost luate în considerare recomandările profesorilor şi performanţă la locul de muncă.

De aproape 20 de ani McDonald’s a fost alături de tinerii din România. Fie că am fost primul lor angajator, i-am susţinut prin burse sau le-am oferit şansă unei cariere. Încurajăm constant colaborarea, iniţiativa şi ambiţia, iar Bursele McDonald’s răsplătesc de nouă ani exact aceste calităţi. Suntem mândri să-i susţinem pe cei 40 de angajaţi în drumul lor spre o carieră strălucită şi ne bucurăm de fiecare dată când avem şansă să cunoaştem oameni dedicaţi, perseverenţi şi cu vise extrem de îndrăzneţe”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Ceremonia de decernare a burselor s-a desfăşurat în cadrul Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti în prezenţa managementului companiei, a părinţilor angajaţilor şi a profesorilor care au sprijinit studenţii pe parcursul anului şcolar, iar Daniel Boaje, Directorul General McDonald’s România, a înmânat fiecărui câştigător un cec în valoare de 2.000 lei.

Share this post

No comments

Add yours