Orange, continuă proiectul #părințilașcoală! Cum te poți înscrie și tu

În ziua de astăzi, prichindeii de doar câțiva anișori mânuiesc cu ușurință gadgeturile, în timp ce părinții lor fac eforturi uriașe. Tocmai de aceea, Orange va continua și în luna mai organizarea atelierelor de educație digitală pentru părinţi, pentru a-i aduce pe aceştia mai aproape de noile tehnologii.

parintii-si-scoala-orange

Astfel, workshopurile #părințila școală se vor desfășura și în luna mai, în mai multe orașe din țară (București, Cluj, Constanșa, Iași și Timișoara), indiferent că sunt sau nu clienți Orange, însă în limita a 10 locuri disponibile per Orange Shop.

Proiectul inedit, prin care participanţii pot află cum să folosească smartphone-ul în viaţă de zi cu zi, a fost lansat în urmă cu doar câteva luni.

Orange a lansat în luna februarie 2015 platforma #parintilascoala, prin care îşi propune să faciliteze accesul părinţilor la tehnologie, răspunzând întrebărilor acestora, şi să-i ajute să depăşească dificultăţile pe care le întâmpina în utilizarea laptopului, a smartphone-urilor sau a reţelelor sociale. Până în iulie, inclusiv, ateliere se vor ţine în prima săptămâna a fiecărei luni, urmărindu-se deschiderea către un număr cât mai mare de persoane interesate de deprinderea abilităţilor digitale”, au declarat iniţiatorii proiectului.

Cei care doresc să participe se pot înscrie pe platforma campaniei.

Share this post

No comments

Add yours