Galantom.ro te provoacă să renunți la fumat! ”30 Day Smoke Free Challenge”, o campanie inedită

Cancerul pulmonar dar și afecțiunile cardiovasculare sunt principalele cauze de deces din toată lumea, motiv pentru care Galantom.ro, împreună cu Centrul de Consiliere pentru Renunțarea la Fumat din cadrul Institutului de Pneumologie ”Marius Nasta” te provoacă să spui ”NU” tutunului.

primeart_160

”30 Day Smoke Free Challenge” este o campanie inedită, ce le propune fumătorilor să renunțe la fumat pentru susţinerea unei cauze caritabile. Mai exact, acest program îmbină renunţarea la fumat cu ideea de fundraising individual voluntar, urmărind atât reducerea numărului de persoane care fumează în România, cât şi creşterea nivelului de implicare socială a indivizilor şi susţinerea proiectelor organizaţiilor nonprofit cu impact în comunitate.

Astfel, fumătorii sunt invitaţi să renunţe la fumat timp de cel puţin 30 de zile pentru a susţine o cauza caritabilă. Oricine doreşte să accepte provocarea îşi alege o cauza caritabilă pe care vrea să o susţină şi îşi face o pagină individuală de fundraiser pe platforma de fundraising online Galantom.ro.

Cei care participă la campanie donează pe pagină sa zilnic sau la sfârşitul celor 30 de zile, banii pe care i-ar fi cheltuit pe ţigări. De asemenea, acesta promovează online şi offline demersul sau şi îi încurajează pe cei din cercul lui social să susţină cu donaţii, la rândul lor, cauza caritabilă aleasă şi efortul sau.

Donaţiile se fac simplu, rapid şi în deplină siguranţă prin plata online cu cardul direct pe pagină de fundraising de pe Galantom.ro

Sursa: nonguvernamental.org

Share this post

No comments

Add yours