E.ON Romania, premii de 60.000 de euro pentru 100 de elevi cu aniversarea a 10 ani de existență

A reușit să se mențină pe piața de energie din România timp de 10 ani, iar acum compania E.ON România a decis să marcheze acest moment într-un mod deosebit și anume, să acorde 100 de burse elevilor cu rezultate excepționale la învățătură.

Zece-elevi-de-nota-zece-12

Astfel, în urma acestei campanii, cei mai buni elevi din clasa a VIII-a din 10 județe aflate în aria de activitate a companiei au fost selectaţi pentru a intră în competiţie de către Inspectoratele Şcolare Judeţene pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu.

Festivităţile de premiere au fost organizate în municipiile Iaşi, Deva, Bacău, Cluj Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureş, Sibiu, Timişoara şi Suceava în perioada 6-10 aprilie, care a coincis cu cea în care în unităţile de învăţământ din ţară s-a desfăşurat programul “Şcoală Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun“.

Acești copii excepţionali merită să fie susţinuţi fiindcă efortul lor este remarcabil. Ei trebuie să devină modele într-o lume care suferă deseori de lipsa acestora. Este ceea ce E.ON şi-a propus prin intermediul proiectului : să sprijine performanţă la învăţătură şi să îi evidenţieze pe elevii merituoşi, fiindcă astfel de rezultate se obţin prin muncă asiduă. Îi felicităm şi dorim să-i încurajăm să continue pe acest drum al perseverenţei, dându-ne astfel sentimentul că viitorul este pe mâini bune“, a declarat Ana Maria Matei, Director General Adjunct E.ON România.

Premiul oferit de E.ON România fiecăruia dintre copiii de notă 10 a constat într-un laptop performant, contravaloarea premiilor acordate fiind de 60.000 de euro.

În cei 10 ani de prezenţa pe piaţă din România, E.ON a susţinut cu 3,5 milioane de euro numeroase proiecte din educaţie, de care au beneficiat peste 155.000 de copii. Totodată, compania a susţinut cu peste 7,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, educaţia fiind unul dintre domeniile prioritare.

Share this post

No comments

Add yours