Tenaris Silcotub, 10 ani de existență, 10 ani de burse de merit, 2 000 de copii fericiți

Timp de 10 ani, TenarisStilcotub a desfășurat un program inedit, ce a purtat numele de ”Burse de merit”, iar rezultatele, după acești ani de eforturi susținute, sunt unele fascinante, căci nu mai puțin de 2 000 de copii care au avut rezultate bune la învățătură au beneficiat de acest ajutor.

1509940_645120092267264_5588792101463432697_n

Zalău, Câmpina și Călărași sunt cele trei orașe în care împlinirea a 10 ani de existență a acestui program a fost sărbătorit cu fast. Aici, cei 331 de beneficiari ai burselor, dar și prietenii și profesorii lor, precum și reprezentanți ai TenarisSilcotub şi ai autorităților locale s-au reunit pentru a marca acest eveniment grandios.

”E cool să fii de 10” a fost deziva ediției, care le-a confirmat liceenilor că a face parte din elită înseamnă mai mult decât note foarte bune, înseamnă dezvoltare personală, profesională, creativitate, explorare socială şi nu numai. Sunt, de altfel, premise confirmate prin numeroase  alte proiecte de susţinere a educaţiei, de la nivel gimnazial la cel universitar, desfăşurate de companie, precum: Liderii Mileniului Trei, STEP (Strengthening Technical Education Program), Programul Școală după școală, ecOprovocarea sau Roberto Rocca Education Program.

“Anul acesta este unul special, pentru că sărbătorim 10 ani de când TenarisSilcotub răsplătește excelența în educaţie oferind Burse de Merit”, a declarat Mirela Mihalcea, Responsabil Dezvoltare Socială TenarisSilcotub. “Privim cu mândrie în urmă şi ne bucurăm de rezultatele celor 2019 bursieri de până acum. Bineînţeles, vom continua să răsplătim elevii care îşi doresc să meargă pe acest drum la performanței”, a completat Mirela Mihalcea.

Programul Burse de Merit a fost iniţiat acum 10 ani, având ca beneficiari copiii angajaților TenarisSilcotub. Din 2009, proiectul a fost extins la elevii de liceu cu rezultate excelente la învăţătură din oraşele Zalău și Călărași. Odată cu preluarea unității de producție din Câmpina, în anul 2012, programul a fost implementat și în această comunitate.  În acest an au fost premiaţi 331 de elevi din Zalău, Călăraşi şi Câmpina. Valoarea unei burse este de 1500 de lei.

Sursa: Agerpres.ro

Sursa foto: Facebook

Share this post

No comments

Add yours