CUNOSTI LIMBA ENGLEZA? FII PROFESOR – VOLUNTAR PENTRU COPIII CU VARSTE INTRE 4 – 12 ANI!

Oricine are dreptul la educație, motiv pentru care Asociația Shakespeare School le oferă o șansă copiilor defavorizați de a învăța o limbă străină. Tocmai de aceea, recrutează voluntari pentru modulul februarie-iunie al programului educaţional Engleză pentru Viaţă, prin care echipe de 2-3 voluntari predau limba engleză prin metode non-formale şi creative în centrele sociale din Bucureşti.

teach-english

Astfel, în urma acestui demers, grupurile formate din copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani vor beneficia de cursuri săptămânale, ce vor avea o durată de o oră.

Voluntarii pot fi tineri peste 15 ani, care să aibă cunoştinţe solide de limba engleză şi care să fie punctuali, prietenoşi, responsabili. Programul de voluntariat presupune training-uri despre metodologia predării şi participarea la workshop-uri gratuite

Cei care doresc să se înscrie, pot trimite un CV şi o scrisoare de intenţie în limba engleză până la dată de 25 ianuarie la office@asociatiapentrueducatie.ro.

Engleză pentru Viaţă este amplu program prin care asociaţia îşi propune să schimbe viitorul copiilor din medii defavorizate prin ore non-formale şi creative de limba engleză. Învăţarea prin metode non-formale are că beneficiu, pe lângă acumulară cunoştinţelor de limba engleză, dezvoltarea personalităţii, formarea caracterului şi încurajarea copiilor din centre, care au nevoie doar de puţină atenţie pentru a reuşi să îşi depăşească limitele.

Implementat în vara anului 2013, program Engleză pentru Viață a pregătit până acum 300 de voluntari pentru predarea în centre sociale şi a oferit cursuri de limba engleză pentru peste 1000 de beneficiari din Bucureşi şi din ţară. La solicitarea centrelor din ţară, programul s-a extins şi în Adjud, Oradea, Sighetul Marmaţiei, Săpânţa, Beiuş, Tinca, Petrila, Ploieşti, Băicoi, Vălenii de Munte, Truşeşti.

Sursa: nonguvernamental.org

Share this post

No comments

Add yours