Copiii ACORNS au strâns bani pentru copiii din Nepal printr-un eveniment colorat și vesel

Acțiunile de binefacere pentru oamenii aflați în suferință după cutremurul din Nepal continuă, iar de această dată protagoniști au fost mai mulți prichindei de la o grădiniță din Capitală.

copiii_acorns

Astfel, peste 80 de copii din cadrul grădiniței și creșei ACORNS au reușit să sensibilizeze părinții, educatorii, prietenii și membrii comunității să participe la campania de strângere de fonduri ‘Împreună pentru copiii din Nepal’.

În cadrul unui eveniment cu specific britanic organizat chiar în curtea grădiniței (Great British Garden Party), copiii ACORNS au strâns 5.000 de lei, bani care vor ajunge în Nepal prin intermediul proiectului ‘Bucurie pentru Nepal’ (‘Joy for Nepal’) inițiat de alpinistul de altitudine Alex Găvan.

Banii au fost colectați din vânzarea obiectelor realizate de copiii Acorns, a biletelor de intrare la eveniment, a unei tombole și a diverselor activități din cadrul evenimentului. De asemenea, participanții au licitat pentru două tricouri aparținând căpitanului echipei de handbal Dinamo și căpitanului echipei de baschet Steaua.

În Acorns susținem nevoile copiilor aflați în dificultate, iar anul acesta ne-am alăturat cu bucurie inițiativei lui Alex Găvan de a sprijini comunitățile izolate din Nepal. Impresionați de povestea micuților nepalezi, copiii Acorns au fost foarte implicați în realizarea obiectelor puse spre vânzare și sunt foarte mândri că pot ajuta la reconstrucția școlilor din Nepal’, declară Valentina Secară, Manager General ACORNS Nursery.

ACORNS a lansat în urmă cu două săptămâni campania de strângere de fonduri ‘Împreună pentru copiii din Nepal’, cu scopul de a sprijini proiectul ‘Bucurie pentru Nepal’ inițiat de Alex Găvan (http://alexgavan.ro/nepal/) de ajutorare a comunităților izolate din Nepal afectate de cutremur.

Campania de strângere de fonduri continuă, iar cei care doresc pot contribui prin următoarele modalități: SMS în valoare de 2 Euro, trimis la numărul 8826; plată cu cardul direct pe site-ul de campanie www.alexgavan.ro/nepal; sponsorizări pe bază de contract; redirecționarea a 2% din impozit. Donațiile pot fi făcute atât din țară, cât și din străinătate.

Share this post

No comments

Add yours