Fundația Vodafone România investește în educație și în sănătate! Donează 150.000 de euro

Educația și sănătatea sunt două drepturi esențiale în societățile moderne, motiv pentru care Fundația Vodafone România este conștientă de aceste lucruri și investește nu mai puțin de 150 000 de euro în șapte județe din sudul României.

medic

Astfel, prin intermediul unui proiect ce este derulat în parteneriat cu Fundația PACT, Vodafone România susţine educaţia, sănătatea şi serviciile sociale necesare categoriilor defavorizate din satele şi oraşele mici din România.

”Implicat în comunitatea mea” este un proiect inedit, în cadrul căruia prima etapă este reprezentată de o rundă de finanţare deschisă pentru proiecte comunitare din şapte judeţe: Argeş, Brăila, Buzău, Dolj, Galaţi, Mehedinţi şi Olt. Grupuri de iniţiativa, organizaţii comunitare şi ONG-uri locale mici din comunităţi cu până la 30.000 de locuitori, din cele şapte judeţe menţionate, vor putea aplică, pentru a obţine finanţări de până la 7.000 euro pe proiect.

”Prin acest program strategic dorim să răspundem nevoilor locale de educaţie, sănătate şi servicii sociale, în satele şi oraşele mici din întreagă ţară. Vrem să îi ajutăm pe oamenii care trăiesc aici să îşi îmbunătăţească atât propriile condiţii de viaţă, cât şi condiţiile categoriilor defavorizate din localităţile lor. În primul pas al acestui program, alături de Fundaţia PACT, dorim să creştem amprenta implicării noastre în comunităţile din sudul ţării. Ulterior, vom extinde, treptat, aria de acoperire a programului, la nivel naţional”, a declarat Angela Galeta, Director, Fundaţia Vodafone România.

Toți cei care doresc să se înscrie în acest program trebuie să depună proiecte care să conţină o componentă puternică de implicare a comunităţii şi să se înscrie într-unul dintre cele trei domenii de finanţare: educaţie, sănătate şi servicii sociale.

Durata de desfăşurare a unui proiect poate fi de până la 7 luni, în intervalul 1 iulie 2015 – 31 ianuarie 2016. Aplicantii vor trimite, într-o prima faza, o scrisoare de intenţie, prin care prezintă ideea de proiect, până la dată de 30 martie 2015.

Sursa: vodafone.ro

Share this post

No comments

Add yours