Centrul FILIA, întâlniri dedicate femeilor despre maternitate și alăptare! Când și unde vor avea loc evenimentele

Centrul FILIA va organiza, pe 16 și 18 octombrie, o serie de întâlniri dedicată familiei, în care viitoare și proaspete mame vor avea ocazia de a participa la o discuție susținută de moașa Adina Păun.

Astfel, în cadrul acestei întâlniri, participantele vor putea discuta cu moașa și vor putea primi recomandări pentru cele mai des întâlnite probleme legate de maternitate și alăptare. În timpul evenimentelor, moașa va aborda teme legate de îngrijirea în timpul sarcinii și după naștere, ce trebuie să știm înainte de naștere, care sunt semnele care ar trebui să ne îngrijoreze, cum se face alăptarea corect, când este recomandat să mergi la doctor.

România este pe primul loc în U.E. privind sarcina și rata de avort la adolescente. 6 din 10 mame adolescente nu au avut acces niciodată la informații legate de sănătatea reproducerii și 20% dintre gravide nu au fost la medic până la naștere.

Adina Păun este moașă, absolventă a Facultății de Moașe și Asistență Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, și a masterului “Îngrijirea mamei și copilului la domiciliu”. Adina este educatoare pre și post natală și consultantă în alăptare de 8 ani. A însoțit pâna acum peste 2500 de cupluri mamă-copil în această călătorie.

Întâlnirile vor avea loc pe 16 octombrie în Ploiești și Vărbilău și pe 18 octombrie în comunele Filipeștii de Pădure și Provița de Jos. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Mai multe informații pot fi solicitate la numerele de telefon 0213138024 / 0753023182 sau la adresa de email office@centrulfilia.ro.

Share this post

No comments

Add yours