Alexandrion crede în sportul românesc! Investește 350.000 de euro în valorile olimpice!

Fără doar și poate, România este o țară bogată, căci are numeroase valori, iar Alexandrion este conștient de acest lucru, deoarece crede cu tărie în sportul românesc. De aceea, investește nu mai puțin de 350 000 de euro în valorile olimpice.

Romania-medaliata-cu-bronz22

O colaborare fructuoasă a fost începută în urmă cu mulți ani, în 2002, când Alexandrion a arătat că are încredere în sportul românesc și a semnat o înțelegere cu nimeni altul decât Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR). De-a lungul tipului, această relație a fost consolidate, căci sportivii români au obţinut rezultate remarcabile la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, în 2004, la Atena, şi în 2008, la Beijing.

Acum, însă, ca o urmare naturală a acestei colaborări, miercuri a fost semnată o înţelegere. Mai exact, Fundația Alexandrion Group s-a alaturat din nou partenerilor COSR care sprijină valorile noastre olimpice, pe cei mai importanţi sportivi şi tehnicieni ai României.

Această colaborare se va derula, de această data, pe o perioadă de patru ani și presupune o susţinere financiară de 350.000 de euro, ce va fi folosită la crearea condiţiilor de pregătire la cele mai înalte standarde ale sportivilor români componenţi ai loturilor olimpice.

Cele 27 de medalii obţinute la Atena şi Beijing sunt o confirmare reală a valorilor româneşti pe care le sprijinim cu mândrie din 2002. Sperăm ca Jocurile Olimpice de la Londra (2012) şi de la Rio (2016) să ne aducă cel puţin la fel de multe împliniri”, a declarat domnul Nawaf Salameh, Preşedintele & CEO Alexandrion Grup România, la semnarea contractului de parteneriat.

“Performanţa sportivă nu se poate atinge fără o muncă istovitoare şi sacrificii, în egală măsură cu seriozitate şi spirit de echipă. Toate acestea se pot realiza doar în condiţiile de pregătire la standarde ultra-moderne, pe care Comitetul Olimpic şi Sportiv Român le oferă cu sprijinul partenerilor săi printre care se numără şi Fundaţia Alexandrion Group. Ne bucurăm că Alexandrion continuă să facă parte din echipa olimpică a susţinătorilor fideli ai celor mai valoroşi sportivi români”, a spus Octavian Morariu, preşedintele COSR.

În ultimii 10 ani, Alexandrion a sprijinit semnificativ mişcarea şi valorile olimpice, iar aportul acestui brand îndrăgit de români, alături de ceilalţi parteneri ai COSR, s-a reflectat în rezultatele reprezentanţilor României la Jocurile Olimpice de la Atena (2004) şi Beijing (2008) competiţii la care s-au obţinut nu mai puţin de 27 de medalii.

Sursa: http://www.fundatia-alexandrion.ro/

Sursa foto: http://www.sport365.ro

Share this post

No comments

Add yours