”Ajută animalele din adăposturi”, o campanie inedită dedicată animalelor ce nu sunt adoptate

”Ajută animalele din adăposturi” este o campanie inedită organizată de MARS România, ce continuă seria de acțiuni concrete ce vin ca soluții pentru problemele animalelor din adăposturi: lipsa hranei pentru animalele care trăiesc în adăposturi și numărul tot mai scăzut al adopțiilor de animale din adăposturi.

Pedigree® şi Whiskas®, alături de alte branduri MARS de hrană specializată pentru animale, în parteneriat cu Asociația GIA – Group Initiative for Animals, vor derula proiectul în perioada 10 septembrie – 4 noiembrie 2018, garantând donarea a 210.000 porții de hrană animalelor fără stăpân, cu 20.000 mai multe porții de hrană față de cele donate în 2017.

Cumpărând orice produs PEDIGREE, WHISKAS, Perfect Fit, Sheba sau Dreamies, fiecare iubitor de animale poate contribui la o viață mai bună a animalelor fără stăpân. Astfel, MARS va oferi animalelor din adăposturi hrană echivalentă a 2% din volumul vânzărilor din perioada campaniei, însemnând până la 210.000 de porții de mâncare.

Ziua Internațională a Animalelor – sărbătorită printr-un eveniment dedicat iubitorilor de animale, pe 6 octombrie

La scurt timp după Ziua Internațională a Animalelor, sărbătorită anual pe 4 octombrie, MARS România organizează un eveniment dedicat iubitorilor de animăluțe, care va avea loc sâmbătă, 6 octombrie, la București.

Evenimentul va reuni iubitorii de animale de pretutindeni și va avea ca activitate principală adopția animalelor fără stăpân, cu sprijinul asociației GIA, pe lângă surprizele și momentele dedicate comunității iubitorilor de animăluțe.

Produsele participante la campanie vor fi disponibile în marile centre comerciale şi magazine din România, în care se comercializează hrană pentru animale.

Mai multe informații și detalii despre campanie sunt disponibile pe canalele de social media Pedigree Romania și Whiskas Romania.

Share this post

No comments

Add yours