Campania “200 de fapte mici în fiecare lună” vine în sprijinul celor aflați în situații vulnerabile

Campania ”200 de fapte mici în fiecare lună” este o inițiativă inedită, prin care se implică activ în susținerea a patru categorii sociale aflate în situații de vulnerabilitate: bolnavi cu răni cronice, vârstnici, persoane cu oameni dragi internați în spitale și copii din familii defavorizate.

Astfel, compania care activează în domeniul produselor de asistență medicală și igienă si se alătură prin această campanie eforturilor Hospice Casa Speranței, Fundației Principesa Margareta a României, Asociației Dăruiește Viață și Asociației MagiCAMP oferă sprijin material prin donații de produse specifice nevoilor categoriilor sociale menționate.

Mai exact, în luna septembrie sunt dăruite 200 de pachete cu peste 15.000 de produse pentru pansarea bolnavilor cu răni cronice, dedicate pacienților Hospice Casa Speranței, cea mai mare organizație din România de îngrijiri paliative.

În luna octombrie compania oferă 200 de tensiometre Veroval bătrânilor singuri, cu ajutorul Fundației Principesa Margareta a României, o organizație care răspunde cu suflet nevoilor vârstnicilor prin servicii specifice dedicate lor.

În noiembrie, 200 de pachete de vizită, constând în halate și măști, vor asigura accesul igienic a 10.000 de vizitatori în 6 spitale din țară, pentru cei care au pe cineva drag internat. Acest lucru este posibil cu sprijinul Dăruiește Viață, organizația care construiește Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

În luna decembrie, compania dăruiește copiilor aflați în situații vulnerabile 200 de pachete pentru măsurarea temperaturii, fiecare cu termometre Veroval Febră 2în1 și Thermoval Kids Flex, prin implicarea Asociației MagiCAMP, organizație care îi sprijină pe acești copii și familiile lor prin diverse proiecte de suport și consiliere.

De 200 de ani, compania se ghidează după principiul lucrurilor făcute pas cu pas, cu profesionalism, pasiune și perseverență. Crede în puterea faptelor mici care construiesc binele cu adevărat mare.

„Când vine vorba de implicare socială, de lucrul în echipă pentru binele nostru al tuturor, aș zice că principiul faptelor mici e cu atât mai relevant. Binele mic, făcut sistematic, aduce un rezultat mai frumos și mai palpabil decât un efort punctual, oricât de mare, care nu e reluat, care nu e dus mai departe. Acesta este motivul pentru care noi am decis să marcăm aniversarea celor 200 de ani ai companiei prin multe fapte mici” a declarat Dl. Ladislau Hajos, CEO HARTMANN România.

Share this post

No comments

Add yours