Zeci de elevi au participat seminarii de educație financiară și antreprenorială, în cadrul EduLife Camp

Asociația Better Chance a dat startul, într-un decor montan de vis, primei ediții a taberei EduLife camp, care s-a desfășurat în perioada 10-18 august 2019.

Organizată în localitatea Moeciu, tabăra a oferit opt zile de învățare, relaxare și voie bună pentru 30 elevi de gimnaziu din localitățile Vălenii de Munte, Pogoanele și Poșta Câlnău.

Copiii au beneficiat de seminarii de educație financiară și antreprenorială, ateliere și creativitate și îndemânare.

Voluntarii asociației împreună cu partenerii de la Ascendis au participat împreună cu elevii la focul de tabără, la jocuri și concursuri și au definit tabara cu motto-ul “learn and fun together”. Tymbark a fost alături de noi cu dulciuri și sucuri pentru copii.

”A fost o mare plăcere pentru noi să fim împreună cu elevii și să combinăm activitățile distractive cu cele educaționale.

EduLife Camp a selectat copii cu rezultate bune la școală, dar care, unii dintre ei, nu au avut până acum posibilitatea să meargă într-o tabără. Suntem mândri că Asociația Better Chance a reușit să le ofere momente frumoase și experiențe memorabile. Succesul taberei ne îndeamnă să continuăm și deja ne gândim la ediția a doua EduLife Camp”, a declarat Daniel Popescu, Președintele Asociației Better Chance.

Cu sprijinul trainerilor din cadrul Asociației Ascendis, proiectul va continua anul viitor, cu o programă educațională variată și cu un număr mai mare de beneficiari.

Share this post

No comments

Add yours